Witold Kepinski - 13 juli 2020

Prianto Benelux sluit distributie overeenkomst met ControlUp

Prianto Benelux sluit distributie overeenkomst met ControlUp image

Veel oplossingen voor het monitoren en beheren van virtuele infrastructuren zijn onnodig complex en tijdrovend in het opzetten en in gebruik. Helemaal als je meerdere omgevingen als VMWare, Citrix en Microsoft hebt gecombineerd – een samenstelling die we steeds vaker zien - zowel fysiek als virtueel als hybride. Prianto Benelux brengt met ControlUp een krachtige, moderne én eenvoudige oplossing voor het realtime monitoren, analyseren en beheren van al deze omgevingen vanuit één console naar partners in de Benelux.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux vertelt: “Bij partners is veel behoefte aan het monitoren en beheren van virtuele én fysieke servers en desktops en ook steeds vaker in gecombineerde infrastructuren. Veel partners lopen echter tegen de complexiteit aan van bestaande tools, waardoor de ROI bij het gebruik voor zowel de partners als hun klanten niet aantrekkelijk is. ControlUp is een eenvoudige management console en is zeker méér dan alleen monitoring; het stelt je in staat om real-time problemen te detecteren en ook meteen op te lossen en zorgt voor een optimale eindgebruikerservaring.”

“Met ControlUp hebben Citrix, VMWare en Microsoft beheerders toegang tot een uitgebreide reeks contextuele beheeracties waarmee proactief problemen kunnen worden opgelost. Bovendien aggregeert ControlUp naadloos gegevens voor historische analyse. Voor elke partner in de Benelux een onmisbare oplossing bij zowel het werven van nieuwe als het behouden van bestaande klanten. Daarnaast biedt ControlUp een solide partnerprogramma met aantrekkelijke marges en goede ondersteuning en – niet onbelangrijk – een snel groeiende interesse vanuit de eindgebruikers”, aldus Adam Barkatz , Regional Sales Director bij ControlUp.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!