Witold Kepinski - 14 juli 2020

BluJay stelt Sam Addeo aan als Chief Technology Officer

BluJay stelt Sam Addeo aan als Chief Technology Officer image

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, stelt Sam Addeo (foto) aan als Chief Technology Officer. Addeo heeft ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van bedrijfssoftware in supply chain en detailhandel. Met zijn start bij BluJay neemt Sam Addeo afscheid bij Aptos, waar hij Senior Vice President en Chief Development Officer was.

Bij Aptos ontwikkelde hij in meerdere landen commerciële oplossingen voor een aantal van ’s werelds grootste retailmerken. Daarnaast bekleedde hij voorheen diverse leidinggevende functies bij Intelligrated, een divisie van Honeywell, en was hij onderdeel van het senior managementteam bij Manhattan Associates. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de R&D van diverse producten en technologieën.

Addeo heeft zich de afgelopen jaren weten te onderscheiden op het gebied van het samenstellen van high performance teams om zo hoogwaardige bedrijfssoftware te leveren. Met ervaring in zowel technologisch leiderschap als agile software ontwikkelingsmethodologieën en -technieken in de supply chain en e-commerce bracht Addeo eerder diverse innovatieve technische oplossingen op de markt – allen met hoge eisen op het gebied van prestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

“We zijn blij om Sam te verwelkomen bij BluJay Solutions in de belangrijke rol van CTO. Sam brengt de ervaring mee van het werken met teams verspreid over de hele wereld”, aldus Andrew Kirkwood, CEO van BluJay. “Zijn achtergrond en benadering passen perfect bij BluJay en onze klanten.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!