Witold Kepinski - 16 juli 2020

Onguard breidt salesteam uit met Luc Godfroid

Onguard breidt salesteam uit met Luc Godfroid image

Onguard, het FinTech-bedrijf dat zich toelegt op het order to cash-proces, heeft Luc Godfroid (41) per 15 juni aangesteld als International Business Development Executive. In zijn functie is Godfroid verantwoordelijk voor new business via de partnerkanalen. Door de komst van Godfroid wordt het salesteam versterkt en haalt de organisatie ruim vijftien jaar ervaring in Credit Management op zowel nationaal als internationaal niveau binnen.

Aan het begin van zijn loopbaan heeft Godfroid gewerkt als (interim) credit manager bij onder andere Vos Logistics, Littelfuse en Delta Energie. Zijn operationele kennis en ervaring heeft hij in 2008 meegenomen naar Dun & Bradstreet waar hij verschillende adviserende en strategische functies heeft bekleed. Hij is in zijn carrière bij deze organisatie zelfs benoemd tot ‘Business Consultant of the year’. Na een kleine uitstap vorig jaar naar een andere branche, is Godfroid erachter gekomen dat zijn hart echt binnen de Credit & Risk Management-industrie ligt.

Luc Godfroid over zijn functie: “Doordat ik zelf jarenlang als credit manager heb gewerkt, weet ik waar de uitdagingen voor deze professionals liggen. Ik zie het dan ook als mooie kans om hen te helpen hun doelstellingen te halen met behulp van onze oplossingen. De credit management-processen hebben voor mij geen geheimen en ik kijk ernaar uit de processen van onze (potentiële) klanten op een zo goed en efficiënt mogelijke manier in te richten. Wanneer onze klanten na een jarenlange samenwerking nog steeds tevreden zijn omdat de initiële setup goed was, is mijn missie geslaagd.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!