Witold Kepinski - 14 juli 2020

Specialisterren en SMRTR werken samen rond Robotic Process Automation

Specialisterren en SMRTR gaan samenwerken op het gebied van Robotic Process Automation (RPA). Met deze samenwerking bundelen zij unieke expertise en ervaring. Hierdoor profiteren klanten van een verdere acceleratie van hun digitale transformatie. Met als resultaat een “digitale collega” die ervoor kan zorgen dat medewerkers een hogere productiviteit ervaren en zich meer kunnen focussen op waardetoevoeging aldus de twee partners.

SMRTR, specialist op het gebied van procesoptimalisatie, RPA en Kunstmatige Intelligentie (KI), onderzoekt op basis van bedrijfsdoelstellingen, waar en hoe processen efficiënter kunnen. Digitale collega’s kunnen veel opleveren op de plekken waar repeterende handelingen te veel tijd en energie kosten, zoals bij data invoer en dossieropbouw.

Met de expertise van SMRTR op het gebied van RPA maakt Specialisterren voor deze oplossing een digitale collega en test deze vervolgens zodat de afnemer er zeker van kan zijn dat de digitale collega het ook daadwerkelijk naar wens doet. Nadat de digitale medewerker in dienst is genomen, zorgt Specialisterren ook voor het onderhoud, zodat de afnemer volledig ontzorgd is en de kwaliteit tijdens het volledige gebruik verzekerd is.

Door deze samenwerking is de totale expertise die nodig is voor de inzet van RPA beschikbaar uit eenzelfde hand. Samen zorgen SMRTR en Specialisterren voor dé oplossing waardoor men zich weer kan focussen op het werk wat ertoe doet en niet meer alle administratieve werkzaamheden daaromheen hoeft te doen. Uiteraard op maat naar behoefte van de afnemer. Specialisterren en SMRTR helpen afnemers hierdoor met een positieve ROI en Social-return.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!