Commvault tweakt Partner Advantage programma

15-07-2020 | door: Witold Kepinski

Commvault tweakt Partner Advantage programma

Commvault, leverancier van zakelijke software voor data management in de cloud en op locatie, lanceert een verbeterde versie van zijn Partner Advantage-programma. Daarmee biedt het partners een traject dat hun onderneming toekomstbestendig maakt met een toewijding aan innovatie en toegang tot brancheleidende oplossingen voor databeheer.

Het opgewaardeerde programma biedt partners diverse voordelen, zoals rebates voor het binnenhalen van klanten, het realiseren van omzetgroei en het neerzetten van topprestaties. Partners profiteren daarnaast van meer flexibiliteit op alle programmaniveaus, een voorspelbaar winstpotentieel en vakkundige ondersteuning bij het sluiten van deals. Beloningen voor dealregistratie en verkoopincentives voor nieuwe partners fungeren als een transparant richtsnoer en dragen bij aan operationele efficiëntie. Partners kunnen zo profiteren van een kortere verkoopcyclus en een snellere uitkering van beloningen.

“Als partnergestuurde onderneming zijn we voortdurend op zoek naar manieren om het succes van onze partners te bevorderen door hen te voorzien van relevantere en winstgevender oplossingen”, zegt Mercer Rowe, vice president van de Global Partner Organization van Commvault. “Met de nieuwe invulling van ons Partner Advantage-programma bieden we partners incentives die hun winstgevendheid vergroten. We combineren dit met slimme gezamenlijke verkoopoplossingen die het mogelijk maken om meer deals te sluiten. Dit alles wordt ondersteund door een sterk productaanbod en breed partnerecosysteem. Verder bieden we partners uitgebreide training, regionale ondersteuning en middelen voor lead generatie. Daarmee kunnen ze hun onderneming toekomstbestendig maken en liggen de kansen voor het oprapen.”

Co-selling

Het programma is gebaseerd op vier pijlers: innovatieve, kant-en-klaar verkoopbare producten, een gericht samengesteld co-sellingteam, een go-to-marketstrategie en een partnerecosysteem dat in het teken staat van succes, voorspelbaarheid en winstgevendheid. De combinatie van deze elementen helpt partners om hun omzet uit Commvault-oplossingen moeiteloos op te voeren.

Partners krijgen via het verbeterde programma toegang tot de brancheleidende intelligente oplossingen van Commvault voor databeheer en gerichte verkoopondersteuning. Dit vereenvoudigt hun processen en biedt nieuwe kansen om op succesvolle wijze in de behoeften van klanten te voorzien. Partners blijven daarnaast profiteren van bestaande mogelijkheden, zoals een programma met drie partnerniveaus, voordelen rond dealregistratie en prestatie rebates. Nieuwe mogelijkheden binnen het programma zijn de mogelijkheid om voorstellen in te dienen voor het verkrijgen van financiering voor marktontwikkeling, verkoopincentives voor nieuwe partners en een nieuwe governance-procedure voor dealregistratie. Commvault blijft investeren in zijn partnerportal, technische en verkooptraining, accreditaties, offerte- en request for proposal (RFP)-tools en Partner Demand Center, zodat partners een sterke business pipeline kunnen opbouwen.

"Gedurende onze relatie met Commvault hebben we keer op keer gezien en ervaren hoe effectief het zijn partners ondersteunt. De aanvullingen op het partnerprogramma vormen daar geen uitzondering op. Ze bieden volop kansen op het gebied van training en verkoop en dragen uiteindelijk bij aan onze groei en die van onze klanten”, zegt James De Clercq, divisional manager Datacenter Value bij Realdolmen. “We zijn trots op het feit dat we Commvault-partner van het eerste uur zijn en weten dat het voortdurend nieuwe innovaties en verbeteringen aan zijn programma’s toevoegt om ruimschoots te voorzien in de behoeften van zijn partners.”

Financiering

“Commvault laat met zijn verbeterde Advantage partnerprogramma eens temeer zien dat het naar zijn partners luistert en zich erop toelegt om ons te helpen om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten”, zegt Chris Beuckeleers, salesmanager bij IRIS ICT n.v. “Het aangepaste programma voorziet in drie ondersteuningsniveaus, hulpmiddelen voor lead-generatie, tools voor dealregistratie en geïntegreerde business development-financiering. We hebben er vertrouwen in dat deze verbeteringen van het Commvault-partnerprogramma onze onderneming toekomstbestendig maken en ons in staat stellen om partners te voorzien van betrouwbare backup & recovery-oplossingen.”

De nieuwe voordelen van het Partner Advantage-programma van Commvault zijn per direct beschikbaar voor alle solution provider- en distributiepartners. Commvault gaat in de nabije toekomst verbeterde businessmodellen voor andere categorieën partners introduceren, zoals cloud providers, managed service providers en aanbieders van professional services. Wie geïnteresseerd is in meer informatie over het partnerprogramma of zich wil aanmelden als partner kan daarvoor terecht op de speciale partnerpagina.

Terug naar nieuws overzicht
Security