Inschrijving Fujitsu Innovation Awards 2020 is geopend

16-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Inschrijving Fujitsu Innovation Awards 2020 is geopend

Fujitsu roept de meest innovatieve channelpartners op om zich in te schrijven voor de 2020 SELECT Innovation Awards. In lijn met haar uitgebreide focus op het partnerecosysteem, doet Fujitsu een beroep op een groot deel van haar netwerk - en accepteert inzendingen van een zeer brede selectie van partners, waaronder serviceproviders, opkomende technologiespecialisten en SELECT Experts.

De inzendingen worden beoordeeld door een panel van experts dat vooral zal letten op de transformerende waarde van het project en de creativiteit en innovatie van de oplossing. Omdat Fujitsu sterk de focus legt op het in staat stellen van bedrijven om controle te krijgen over hun gegevens en zo een succesvolle digitale transformatie mogelijk te maken, zal dit ook centraal staan in de verkiezing. Het Japanse IT-bedrijf zal dit jaar daarom met name inzendingen verwelkomen die betrekking hebben op data gerelateerde projecten waarmee bedrijven hun potentie volledig kunnen waarmaken.

Fujitsu zal een video maken van de projecten op de shortlist met channelpartners en hun klanten. De winnaar ontvangt 10.000 dollar aan verkoopontwikkelingsfondsen voor een gezamenlijke marketingcampagne met Fujitsu.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware