Marcel Mourik aan de slag bij Yenlo

Marcel Mourik

19-07-2020 | door: Witold Kepinski

Marcel Mourik aan de slag bij Yenlo

API- en integratiespecialist Yenlo is verheugd aan te kondigen dat het hun accountmanagementteam heeft uitgebreid met Marcel Mourik, een ervaren senior accountmanager op het gebied van API- en integratie. Met de benoeming van Marcel Mourik versnelt Yenlo hun groei in de Europese regio.

Marcel Mourik heeft ruim 24 jaar ervaring in internationale sales & accountmanagement Voordat Marcel bij Yenlo kwam, heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende IT-bedrijven die zich richten op Nederlandse en internationale kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Hij heeft uitgebreide ervaring met PaaS, SaaS en Low Code - No Code Technologieën. Marcel is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft een bachelor economie. Marcel richt zich zowel op de Europese markt als op Yenlo's Integration Platform as a Service - Connext.

“Marcel is een uitstekende toevoeging aan ons team. Hij brengt diepgaande kennis over verschillende IT-technologieën en markten en weet wat er nodig is om klantensucces te leveren. ”, zegt Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Aangezien Yenlo haar snelle groei voortzet en zich richt op onder andere Europa, zal Marcels uitgebreide achtergrond in accountmanagement de groei van Yenlo versnellen, vooral voor ons Connext-platform, een plug-and-play, schaalbaar, geautomatiseerd Integratie Platform as a Service (iPaaS) welke wordt aangeboden als een Cloud service en is gebaseerd op WSO2 open source-integratietechnologie. We zijn ontzettend blij hem aan boord te hebben! ” aldus Ruben van der Zwan.

“Ik ben vereerd om deel uit te maken van het Yenlo-team en mee te bouwen aan het solide fundament dat ze de afgelopen 13 jaar hebben ontwikkeld. Yenlo is perfect gepositioneerd om haar klanten te helpen met hun integratie-uitdagingen en API-first-strategie om hun bedrijf digitaal te transformeren om concurrerend te zijn in deze moderne digitale wereld, ”aldus Marcel Mourik, senior accountmanager, Yenlo.

Terug naar nieuws overzicht
Software