Broad Horizon koopt Data Management Professionals
17-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Broad Horizon koopt Data Management Professionals

Broad Horizon, aanbieder van IT-, data- en cloudoplossingen, zet zijn groeistrategie voort met de overname van Data Management Professionals (DMP). DMP biedt datamanagementdiensten en zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar is. Met deze overname wil Broad Horizon verder inzetten op een breed palet aan diensten op het gebied van IT-, data-, storage- en clouddiensten. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

De overname van DMP past binnen de overnamestrategie die Broad Horizon hanteert. Naast diensten op het gebied van data & AI, levert Broad Horizon ook diensten voor de moderne werkplek, business applicaties, clouddiensten, en managed hosting. In het portfolio ontbrak een organisatie die gespecialiseerd is in DataManagement-as-a-Service voor de opslag, beschikbaarheid en het beheer van grote hoeveelheden data.

“We zijn erg trots dat DMP ons komt versterken en we samen verder invulling kunnen geven aan onze datamanagementambitie,” aldus Johan Taams (foto), CEO van Broad Horizon. “Wij helpen organisaties om datagedreven te worden en maximale intelligentie te halen uit hun data. Daarnaast helpen we organisaties om data te ontsluiten door het digitaliseren van de werkplek en coreprocessen met behulp van businessapplicaties. Tot slot hebben wij de hybride cloud- en beveiligingslaag om systemen en applicaties te hosten en te managen. Met DMP complementeren we dit met een geavanceerd en volledig beheerd opslag, back-up, en datamanagementplatform.”

Henny van de Riet, Maurice Pastoor en Eric Evers, voeren de directie van DMP en zijn blij met deze stap. “Wij zien een goede match in de cultuur tussen beide organisaties en daarnaast zien we een toenemende data gedrevenheid bij onze klanten.” We hebben een hoog kennisniveau en ervaring binnen de groep. Daarmee hebben we de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Samen met Broad Horizon kan DMP haar motto “Your data in safe hands” nog krachtiger vorm geven, waarbij de dienstverlening naar onze huidige klanten vanzelfsprekend van hoog niveau blijft”.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter