Data storage specialist Qumulo krijgt flinke kapitaalinjectie

20-07-2020 | door: Witold Kepinski

Data storage specialist Qumulo krijgt flinke kapitaalinjectie

Data storage specialist Qumulo heeft een kapitaalinjectie van 125 miljoen dollar aan series E-financiering aangekondigd, met een waardering van meer dan 1,2 miljard dollar.

De investering is geleid door BlackRock Private Equity Partners met deelname van Highland Capital Partners, Madrona Venture Group, Kleiner Perkins Amity Ventures.

Bill Richter, CEO zegt: “Deze laatste investering is een geweldige erkenning van ons leiderschap in categorieën en unieke mogelijkheden om klanten te helpen bij het creëren, beheren en verkrijgen van waarde uit hun bestandsgegevens op grote schaal. Het zal Qumulo helpen ons vermogen om 's werelds toonaangevende ondernemingen te bedienen te versnellen met de vrijheid, controle en prestaties die organisaties nu meer dan ooit nodig hebben. We zien een snel toenemende vraag, van makers van inhoud die artiesten omvatten die Hollywood-kaskrakers maken, tot onderzoekers die wereldwijde pandemieën oplossen, tot ingenieurs die raketten in de ruimte plaatsen. Qumulo wordt tegenwoordig vertrouwd om meer dan 150 miljard bedrijfskritische bestanden te beherendie de kern vormen van innovatie en vooruitgang.”

Terug naar nieuws overzicht