IGEL Ready programma stelt IGEL OS open voor alle technologie partners

21-07-2020 | door: Witold Kepinski

IGEL Ready programma stelt IGEL OS open voor alle technologie partners

IGEL, de leverancier van een OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen, introduceert IGEL Ready. Dit nieuwe programma stelt het IGEL OS open voor alle technologiepartners, zodat zij hun hardware en software met het platform kunnen integreren en de interoperabiliteit daarvan laten valideren.

Er zijn reeds oplossingen van meer dan 90 bedrijven geïntegreerd met het platform van IGEL, zoals die van Microsoft, Citrix en Zoom. Het aantal integratiepartners zal naar verwachting in 2021 zijn verdubbeld dankzij de vrijheid die het IGEL Ready programma biedt.

Het programma draagt bij aan een ecosysteem dat klanten in staat stelt om een keuze te maken uit legio compatibele apparaten en applicaties in diverse categorieën. Ze kunnen vervolgens snel hun virtuele desktop of cloud werkomgeving in gebruik nemen en daar veilig toegang toe krijgen vanaf elk apparaat waarop het IGEL OS is geïnstalleerd.

Dit nieuws komt volges IGEL  op een moment waarop de IT-wereld op een belangrijk kruispunt is aangekomen. De massale overstap naar de cloud en de opkomst van een geografisch verspreid personeelsbestand zorgen voor verandering in de manier waarop bedrijven endpoints beheren en beveiligen. Dit wakkert de vraag aan naar virtuele applicaties, desktops en werkomgevingen in de cloud. In 2019 schudde Microsoft de markt op met de langverwachte introductie van Windows Virtual Desktop, dat publiekelijk Linux omarmde voor gebruik op endpoints, aldus IGEL.

Terug naar nieuws overzicht