Commvault introduceert HyperScale X

23-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Commvault introduceert HyperScale X

Commvault, leverancier van enterprise software voor gegevensbeheer in de cloud en op locatie, maakt de beschikbaarheid bekend van Commvault HyperScale X. Dit is de nieuwe versie van de volledig geïntegreerde, scale-out oplossing voor gegevensbeheer van Commvault en zijn eerste product waarin de technologie van het recent overgenomen Hedvig is geïntegreerd.

Commvault Hyperscale X is een gebruiksvriendelijke en eenvoudig inzetbare scale-out appliance die volledig is geïntegreerd met het intelligente platform voor gegevensbeheer van Commvault. Hyperscale X doet een beroep op de kracht van Commvault Hedvig om ongeëvenaarde schaalbaarheid, beveiliging en veerkracht naar virtualisatie-, container- en hybride cloud-omgevingen te brengen. Organisaties kunnen dankzij de flexibele architectuur snel omgevingen inrichten en die naar behoefte uitbreiden om hun digitale transformatie te versnellen.

De nieuwe versie vergroot de veerkracht van IT-omgevingen met mogelijkheden om de beschikbaarheid van data op peil te houden in het geval van gelijktijdige hardwarestoringen. Dit minimaliseert de impact voor bedrijfsprocessen en maakt het mogelijk om betere SLA’s te hanteren. HyperScale X biedt daarnaast robuuste mogelijkheden voor back-ups en gegevensherstel. Hiervoor maakt het gebruik van het scale-out bestandssysteem van Hedvig, dat het prestatievermogen verbetert bij het opschalen van omgevingen.

Commvault HyperScale X biedt volgens de leverancier het volgende:

eenvoudige en flexibele gegevensbescherming voor alle workloads, met inbegrip van virtuele, container- en databaseworkloads

optimale schaalbaarheid die het mogelijk maakt om de capaciteit van omgevingen op locatie en in de cloud naar behoefte uit te breiden

betrouwbare beveiliging dankzij ingebouwde bescherming tegen ransomware en detectie van afwijkend gedrag met artificial intelligence en machine learning.

“De integratie van het schaalbare en veerkrachtige scale-out bestandssysteem van Hedvig met de nieuwe versie van Commvault HyperScale X is bepalend voor het succes dat klanten met onze oplossingen boeken”, zegt Ranga Rajagopalan, vice president Product Management bij Commvault. “Hedvig biedt een moderne gegevensinfrastructuur voor moderne datacenters. In combinatie met Hyperscale X zorgt de technologie voor verbeterde veerkracht, back-up- & recovery-prestaties en flexibiliteit waar klanten die het hardst nodig hebben.”

Commvault HyperScale X is per direct verkrijgbaar in de vorm van een geïntegreerde appliance.

Terug naar nieuws overzicht