SAP Partner apps voor Data Warehouse Cloud beschikbaar in App Center

27-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP Partner apps voor Data Warehouse Cloud beschikbaar in App Center

SAP meldt dat nieuwe partner-apps voor de SAP Data Warehouse Cloud- oplossing nu beschikbaar zijn in de App Center, de digitale marktplaats van SAP.

Bij SAP App Center ontdekken, proberen en kopen klanten vertrouwde partner-apps die zich uitbreiden of die zijn gebouwd op SAP-oplossingen. SAP Data Warehouse Cloud is een end-to-end data- en analyseoplossing waarmee gebruikers zelfverzekerde zakelijke beslissingen kunnen nemen op basis van snelle en gemakkelijke toegang tot vertrouwde data. Honderden partners willen bedrijven helpen om snel te innoveren en te implementeren op SAP Data Warehouse Cloud, aldus de software en cloud leverancier.

"SAP Data Warehouse Cloud, een belangrijk onderdeel van ons zojuist uitgebrachte Business Technology Platform, is een kant-en-klaar enterprise-ready datawarehouse dat mensen en informatie samenbrengt", aldus Gerrit Kazmaier, president van SAP HANA en Analytics, SAP SE. “Om ervoor te zorgen dat klanten snel inzicht krijgen in SAP Data Warehouse Cloud, bieden we kant-en-klare zakelijke inhoudspakketten die bestaan uit end-to-end bedrijfsscenario's die belangrijke zakelijke en technische vragen beantwoorden. Ons partnerecosysteem speelt een cruciale rol bij het creëren van deze zakelijke inhoudspakketten om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten in alle industrieën en voor alle branches.”

De nieuwe vooraf gebouwde inhoud bestaat uit dataconnectoren en bedrijfsscenario's voor bedrijven die op zoek zijn naar inzichten uit hun data. De nieuwste update van SAP Data Warehouse Cloud bevat zakelijke inhoud van SAP gericht op de detailhandel. Nieuwe inhoudspakketten zijn nu ook beschikbaar bij partners in SAP App Center.

Lees alle details op de website van SAP.

Terug naar nieuws overzicht
Software