Witold Kepinski - 25 juli 2020

Security tools specialist BlueVoyant haalt bijna zeventig miljoen dollar op

Security tools specialist BlueVoyant haalt bijna zeventig miljoen dollar op image

BlueVoyant, een wereldwijde, door experts aangestuurde cybersecurity-dienstverlener, heeft de afsluiting van een derde financieringsronde aangekondigd. De financieringsronde van 68 miljoen dollar werd geleid door Temasek, een wereldwijde investeringsmaatschappij met hoofdkantoor in Singapore, en omvatte deelname van nieuwe en andere bestaande investeerders. Dit brengt de totale financiering tot nu toe op 275 miljoen dollar.

Deze laatste investering zal het bedrijf in staat stellen zijn groeiplannen te versnellen binnen de drie belangrijkste bedrijfsactiviteiten: Managed Security Services, voor 24/7 detectie en respons binnen klantennetwerken; Cyberrisicodiensten van derden, die de bescherming van de toeleveringsketen en de investeringsportefeuille bieden; en Cyber Defense Services, die Incident Response, Defense Assessment, Brand Protection en Threat Intelligence bieden.

BlueVoyant heeft kantoren in New York, Maryland, San Francisco, Londen, Madrid, Tel Aviv en de Filipijnen en heeft onlangs nieuwe kantoren geopend in Midden-Amerika.

"Met deze laatste financieringsronde kan BlueVoyant doorgaan met het onderhouden en opbouwen van ons steeds groter wordende klantenbestand, waardoor ze over de meest geavanceerde mogelijkheden voor cyberbeveiliging beschikken", zegt Jim Rosenthal, medeoprichter en CEO van BlueVoyant. "We zijn verheugd om zo een sterke vraag van investeerders te genereren. Dit helpt ons op zijn beurt bij het ontwikkelen van de beheerde services die we aanbieden, waaronder het combineren van onze mogelijkheden in ons nieuwe Risk Operations Center om het cyberrisico voor supply chains en investeringsportefeuilles te beheren. BlueVoyant heeft zijn expertise en visie laten zien en identificeert een duidelijke marktbehoefte aan uitzonderlijke cyberbeveiliging om zowel grote als middelgrote ondernemingen te beschermen. "

BlueVoyant, een van de snelst groeiende wereldwijde cyberbeveiligingsbedrijven, helpt bedrijven bij het operationeel maken van cybersecurity op ecosysteemniveau om effectief en efficiënt te beschermen. Sinds de oprichting in juli 2017 heeft het bedrijf zijn klantenbestand uitgebreid naar meer dan 300 klanten op vier continenten in 16 verschillende industrieën, waaronder: financiële en zakelijke dienstverlening, productie, gemeentelijke overheid, gezondheidszorg en farmacie, energie en nutsbedrijven en de onderwijssector.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!