Witold Kepinski - 27 juli 2020

Youfone neemt een belang in Datri en betreedt zakelijke markt

Rotterdamse telecomprovider Youfone heeft een belang genomen in zakelijke telecomdienstverlener Datri. De keuze past bij de strategie om de diensten van Youfone in de zakelijke markt te introduceren.

Wouter Borst, directeur van Datri: “Bij Datri willen we geavanceerde technologie eenvoudig en toegankelijk maken voor bedrijven. We zoeken altijd naar hoogwaardige, innovatieve partnerships die waarde toevoegen voor onze businesspartners en zakelijke eindklanten. De samenwerking met Youfone is hier een perfect voorbeeld van. Youfone staat bekend om zijn sterke propositie, kennis en volwaardig IT-platform waarmee het mogelijk wordt om te automatiseren. Met het belang van Youfone in Datri krijgen we toegang tot deze belangrijke elementen, waardoor we écht verschil kunnen maken in de zakelijke telecommarkt.”

“Gezien de recente ontwikkelingen waarbij een aantal zakelijke dienstverleners de markt verlieten, zagen we mooie kansen ontstaan voor Youfone. Met de telecom- en e-commerce-expertise van Youfone en de specialistische kennis van Datri op het gebied van managed services, bieden we de zakelijke klant vele synergievoordelen’’, aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!