Witold Kepinski - 25 juli 2020

ESET en Sparta Rotterdam intensiveren samenwerking

ESET en Sparta Rotterdam intensiveren samenwerking image

Sparta Rotterdam en ESET Nederland hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract als co-sponsor. De partijen tekenen een nieuw contract waardoor het komende seizoen het ESET-logo wederom op het shirt van Sparta zal prijken.

Sparta en ESET zijn een ‘perfect match’ door de gemeenschappelijke kernwaarden: betrouwbaarheid, passie, integriteit en moed. Naast de zichtbaarheid van ESET bij Sparta in en om het Kasteel zijn de partijen voornemens de samenwerking verder uit te bouwen met onder andere gezamenlijke maatschappelijke initiatieven, gericht op veiligheid en leefbaarheid.

“Wij kijken uit naar het zevende seizoen als co-sponsor van Sparta en gaan de samenwerking naar een hoger niveau tillen,” vertelt Dave Maasland (foto), CEO van ESET Nederland. “In de vernieuwde samenwerking gaan we nog meer op zoek naar hoe we van betekenis kunnen zijn voor elkaar en de club breed kunnen ondersteunen. We zijn enthousiast om aan de slag te gaan met de jeugd, het vrouwenelftal, eSports en gezamenlijke maatschappelijke initiatieven. Sponsoring draait meer dan ooit om daadwerkelijk impact maken; hoe kun je samen iets bijdragen? Op deze manier gaan wij werken aan een veiliger Nederland!“

Dave van der Meer, commercieel manager bij Sparta Rotterdam, deelt dit enthousiasme: “Vanaf de eerste kennismaking hebben we een goede relatie met ESET en we hebben door de jaren heen gemerkt dat het wederzijdse gevoel steeds beter geworden is. Zowel Sparta Rotterdam als ESET Nederland heeft de afgelopen jaren stappen vooruit gezet; deze groei willen we allebei doorzetten. Wij door een stabiele Eredivisieclub te worden, ESET door zich nog meer te vestigen als dé cybersecuritypartij van Nederland. We denken dat we elkaar versterken en samen deze doelstellingen kunnen realiseren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!