Centralpoint wordt leverancier ICT-hardware voor vereniging OMO

29-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Centralpoint wordt leverancier ICT-hardware voor vereniging OMO

Vereniging Ons middelbaar Onderwijs (OMO) heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot ICT-hardware gegund aan Centralpoint, een IT-reseller in de Benelux. Vereniging OMO is een nieuwe klant voor Centralpoint. Vereniging OMO en Centralpoint gaan een contract aan voor een periode van drie jaar met een mogelijke verlenging van vier keer één jaar.

Centralpoint is als enige leverancier verantwoordelijk voor de levering van ICT-hardware voor de in totaal 20.000 werkplekken van vereniging OMO. De te leveren ICT-hardware bestaat onder andere uit: desktops, monitoren, laptops, tablets, chromebooks, dockingstations en laptopkarren. Daarnaast gaat Centralpoint de volgende IT-diensten verzorgen voor vereniging OMO:

CMDB-registratie van de nieuwe hardware;
Hardware hash van de nieuwe hardware;
Koppelen nieuwe hardware aan MDM-tooling;

Over vereniging Ons Middelbaar Onderwijs
Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, opgericht in 1916, is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd vanuit de katholieke traditie.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware