Witold Kepinski - 30 juli 2020

TIE Kinetix presenteert de Summer Release van het FLOW platform

 

TIE Kinetix, de leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft de FLOW Partner Automation Summer Release 2020 gepresenteerd. In deze release wordt onder meer de nieuwe gebruikerservaring voor documentuitwisseling met de overheid gelanceerd.

In de komende weken komt deze nieuwe gebruikerservaring beschikbaar voor alle B2G-klanten. De nieuwe gebruikerservaring biedt een eenvoudige maar snelle manier voor leveranciers om e-facturen te versturen aan overheidsinstanties door simpelweg te kopiëren & plakken vanuit andere applicaties.

Het FLOW platform wordt continu geoptimaliseerd, zodat deze voldoet aan de laatste wensen van de klanten van TIE Kinetix. Naast de nieuwe gebruikerservaring voor e-facturatie met de overheid, zijn er verschillende generieke FLOW platform updates doorgevoerd, nieuwe document- en integratiefunctionaliteit toegevoegd en zijn er meer rapportagemogelijkheden. Alle nieuwe functionaliteit & verbeteringen komt beschikbaar voor alle TIE Kinetix klanten die gebruik maken van het FLOW platform.

Daarnaast zijn onderdeel van de nieuwe platformfunctionaliteit om in te loggen met inloggegevens van geaccrediteerde instellingen die gebruik maken van SURFconext single sign-on (SSO). Ook kunnen platformbeheerders nu standaardtaalinstellingen toewijzen aan nieuwe gebruikers. Verder hebben gebruikers de mogelijkheid om SSCC-barcode labels te printen van de pakbon (despatch advice) vanuit de FLOW-gebruikersomgeving. Ook zijn er verbeteringen in de rapportage over de partneradoptie programma’s. Hier zijn nu totaaloverzichten beschikbaar en de status per leverancier is nu ook inzichtelijk.

Jan Sundelin (foto), CEO van TIE Kinetix: “Het verbeteren van FLOW’s documentuitwisselingsmogelijkheden is een focuspunt geweest dit kwartaal voor onze software ontwikkelingsafdeling. Het moge duidelijk zijn dat de toewijding van het team aan diverse projecten zich heeft uitbetaald. De nieuwe e-facturatie gebruikerservaring voor overheidsinstanties geeft overheidsleveranciers een vertrouwde omgeving, ook als men nog nooit e-facturen heeft verstuurd. In combinatie met de verbeteringen in de rapportagemogelijkheden voor partneradoptie, is het e-facturatieproces nog eenvoudiger geworden voor alle betrokkenen. Dat is uiteindelijk waar wij het voor doen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!