Arrow Electronics biedt officiële NetApp-trainingen aan

05-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics biedt officiële NetApp-trainingen aan

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics maakt bekend dat het nu officiële NetApp-trainingen aanbiedt in België, Nederland en Scandinavië. Arrow is een NetApp Authorised Learning Partner, die volledig gecertificeerde NetApp-trainingen aanbiedt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Polen, Portugal en Spanje.

IT-professionals in België, Nederland en Scandinavië kunnen met Arrow hun technische competenties uitbreiden en zich certificeren als NetApp Hybrid Cloud Architect, Administrator of Implementation Engineer. Arrow biedt een scala aan trainings- en certificeringsprogramma's voor associate-, professional-, specialist- en expert-niveaus.

Van IT-beveiliging tot cloudtechnologieën

Arrow biedt een portfolio van officiële trainingen op het gebied van IT-beveiliging, data storage, virtualisatie en cloudtechnologieën van wereldwijde IT-leveranciers. Deelnemers kunnen de cursussen in een klaslokaal of online volgen en hebben de flexibiliteit om het programma, de lesmethode en de schema's te kiezen die bij hun behoeften passen.

Arrow en NetApp werken al langer samen. Arrow voorziet het kanaal van een trainingsprogramma om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie op basis van NetApp's hybride clouddataoplossingen, en levert daarnaast NetApp-technologie en -value added diensten. Verder beschikt het over een technisch team van NetApp-experts, dat implementatie-, onderhouds- en supportdiensten aanbiedt.

Waardepropositie versterken

“De uitbreiding van ons NetApp-opleidingsaanbod versterkt de waardepropositie van Arrow voor onze channelklanten en hun eindklanten,” zegt Jacques Assant, business development director voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “In veel EMEA-landen is Arrow de enige distributeur die zowel NetApp-oplossingen als hun officiële onderwijsdiensten kan aanbieden. We zijn blij dat we onze succesvolle samenwerking met NetApp kunnen uitbreiden en een holistische waarde kunnen bieden.”

“Cloud-datadiensten, all-flash storage en hypergeconvergeerde infrastructuren zijn voor veel bedrijven bijzonder belangrijk,” aldus Kristian Kerr, vice president van NetApp's partnerorganisatie in EMEA. “Door de expertise van hun technische teams verder uit te breiden, zijn ze beter in staat om kansen te benutten. Doordat Arrow het volledige trainingstraject van begin tot eind beheert, vereenvoudigen we niet alleen het proces voor klanten, maar dragen we ook bij aan een snellere adoptie."

Terug naar nieuws overzicht
Security