Wouter Hoeffnagel - 06 augustus 2020

Securityleverancier Thycotic en Access42 gaan partnerovereenkomst aan

Securityleverancier Thycotic en Access42 gaan partnerovereenkomst aan image

Securityleverancier Thycotic en Access42 gaan een partnerovereenkomst aan. Door het partnerschap met Access42 wil Thycotic Nederlandse eindgebruikers bewuster maken van het beschermen van de meest kwetsbare accounts.

Doordat Access42 een focus heeft op Managed Services, kan Thycotic de eindgebruiker vanuit een beheerde omgeving ontzorgen worden op het gebied van Privilege Account Management (PAM). De dienstverlening is gericht op zowel grootzakelijke als MKB-gebruikers. Zij kunnen voortaan eenvoudiger PAM toevoegen aan de cyber security strategie. Access42 gaat Thycotic vanuit onder andere hun Managed Service portfolio PAM aanbieden aan eindgebruikers.

Groeiende behoefte aan PAM-oplossingen

“Een van de bevindingen die we vaak terug zien komen bij een penetratietest is het (gebrek aan) omgaan met privileged accounts. Maar ook bij onze managed diensten rondom vulnerability management is er steeds meer de behoefte en noodzaak om een PAM-oplossing te gebruiken. Thycotic vult deze behoefte volledig in en past uitstekend in onze visie rondom cybersecurity”, aldus Ronald Kingma, Managing Director bij Access42.

Thycotic voorkomt cyberaanvallen door wachtwoorden te beveiligen, endpoints te beschermen en de toegang tot applicaties te controleren. Thycotic is een snelgroeiend IT-beveiligingsbedrijf die klanten de vrijheid biedt om te kiezen voor cloud- of lokale softwareoplossingen. Thycotic bedient meer dan 10.000 klanten wereldwijd, waaronder 25% van de Fortune 100 bedrijven.

“Met Access42 heeft Thycotic een kundige Cyber Security partner die door haar brede netwerk en expertise klanten kan bedienen met de PAM Cloud oplossing”, aldus Peter Geijtenbeek, Manager Channels and Distribution EMEA bij Thycotic. Richard van Zundert van DCC Nederland, Distributeur van Thycotic, voegt toe: “De kennis van Access42 samen met hun ervaring en positie binnen de Nederlandse markt zal meehelpen aan de groei en ambitie die Thycotic heeft binnen de Benelux."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!