Digital Week by ICT Spring vindt digitaal plaats tussen 14 en 18 september

06-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Digital Week by ICT Spring vindt digitaal plaats tussen 14 en 18 september

Digital Week by ICT Spring vindt digitaal plaats tussen 14 en 18 september in het hart van Luxemburg. In overeenstemming met beperkingen opgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt het event, inclusief alle conferenties en netwerksessies, ook beschikbaar gesteld via video.

ICT Spring is een event waarop honderden sprekers en duizenden bezoekers samenkomen. Het event brengt de volledige ICT-sector samen en zet toekomstige samenwerkingen in de spotlight. Het event bespreekt ook de laatste trends op het gebied van onder meer fintech, AI, ruimtevaart, leveranciersketen en cybersecurity.

Het event brengt sprekers en experts samen in Luxemburg. Hierbij worden alle regels die door overheden wereldwijd worden opgelegd gerespecteerd. Denk hierbij aan het houden van veilige afstand bij het begroeten van anderen, regelmatig handen wassen, gebruikte tissues direct weggooien en in de elleboog hoesten en niezen.

Sessies online volgen

De sessies van deze sprekers worden online uitgezonden via Broadcasting Center Europe (BCE). Gebruikers kunnen hierbij eenvoudig schakelen tussen verschillende sessies en bijbehorende onderwerpen. Om de video's te bekijken dient u zich vooraf te registreren, waarvoor u hier terecht kunt.

Netwerksessies

ICT Spring staat bekend om zijn netwerksessies. Ondanks dat bezoekers het event niet fysiek kunnen bezoeken, kunnen zij collega's uit de markt ontmoeten, nieuwe relaties opdoen en discussiëren over de laatste trends. De organisators bieden hiervoor een platform aan dat bezoekers met elkaar matcht met behulp van een algoritme. Dit algoritme kijkt onder meer naar segmenten en sectoren waarin deelnemers actief zijn, evenals hun expertise. Een gedetailleerd programma is hier beschikbaar.

Digitale stands

Stands zijn eveneens een onmisbaar onderdeel van ICT Spring, dat inmiddels ruim tien jaar wordt georganiseerd. Exposanten zijn dit jaar aanwezig met een virtuele stand, waarbij zij direct contact kunnen leggen met deelnemers en hun producten en diensten kunnen presenteren via live chat. De digitale expositieruimte is beschikbaar gedurende beide dagen van ICT Spring.

Workshops en masterclasses

Workshops en masterclasses zijn beschikbaar via het nieuwe concept 'Digital week by ICT Spring'. Expertbedrijven, service providers en startups kunnen hun eigen event organiseren en deze koppelen aan ICT Spring. Zij krijgen zo de kans via digitale kanalen een breder publiek te bereiken en hun propositie onder de aandacht te brengen.

Het team achter ICT Spring werkt aan meer digitale opties voor de deelnemers van één van Europa's grootste techconferenties. Nieuwe allianties helpen sprekers, sponsors en bezoekers bijvoorbeeld nieuwe partnerships aan te gaan wereldwijd, variërend van China tot de Verenigde Staten. Dit helpt hen nieuwe markten te betreden.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Security