GGZ Oost Brabant kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

12-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

GGZ Oost Brabant kiest RAM Infotechnology als ICT-partner

GGZ Oost Brabant kiest RAM Infotechnology (RAM-IT) als één van haar nieuwe ICT-partners. Het gaat om een samenwerking voor drie jaar.

GGZ Oost Brabant wil haar huidige Private Cloud omgeving doorontwikkelen naar een nieuwe innovatieve werkplek, voor 2.000 medewerkers. Daarbij is het belangrijk dat verdere digitalisering gaat zorgen voor meer flexibiliteit en minder administratieve lasten voor de zorgverleners. Hiervoor waren ze op zoek naar een ICT-partner met specifieke kennis van de zorgsector.

Op basis van een eigen uitgebreide marktverkenning van GGZ Oost Brabant en een selectie- en aanbestedingstraject kiest GGZ Oost Brabant gekozen voor RAM-IT. RAM-IT biedt de gewenste flexibiliteit en mobiliteit voor de nieuwe werkplek met het multi-cloud platform eCumulus, helpt mee in het vormgeven van het strategieplan en heeft brede kennis van de zorgmarkt.

Moderne ICT-voorzieningen

Merijn van der Zalm, directeur ICT GGZ Oost Brabant: “Met RAM-IT werken we verder toe naar zorg waarin zorgverleners steeds meer prettig en gemakkelijk met moderne ICT-voorzieningen kunnen werken, zo dicht mogelijk bij onze cliënten. Servicegericht, mobiel, wendbaar en veilig.”

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT: ”We zijn enorm trots dat een gerenommeerde naam als GGZ Oost Brabant voor ons heeft gekozen. Dit is echt een erkenning voor de rol die we als vooraanstaande Cloud- en outsourcingprovider inmiddels bekleden binnen de Zorg-ICT in Nederland. We kijken er naar uit om samen met GGZ Oost Brabant de volgende stappen op het vlak van ICT te maken!”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deals, Zorg, Cloud
Cloud