Techone neemt Protagonist over
13-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Techone neemt Protagonist over

Techone, gespecialiseerd in cloud- en telecommunicatiediensten, neemt de Nederlandse hosting partij Protagonist over. Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, richt zich op het ontzorgen van kleine en middelgrootte organisaties op het vlak van IT infrastructuur, telefonie en beveiliging. Techone is op zoek naar bedrijven om in deel te nemen die actief zijn in de Cloud en Telecom industrie. De komende jaren wil Techone uitgroeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in deze sectoren.

Protagonist helpt 7.000 klanten en beheert meer dan 20.000 geregistreerde domeinen. De focus ligt op bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zodat de klanten van Protagonist een optimale service geleverd krijgen. De directie van Protagonist blijft actief en gaat zich richten op verbreden van haar dienstverlening. Capitalmind heeft Protagonist ondersteund bij het verkoopproces.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud