Witold Kepinski - 14 augustus 2020

T-Mobile boekt iets meer omzet

T-Mobile boekt iets meer omzet image

T-Mobile zag zijn omzet in het tweede kwartaal omzet met 4,8 procent stijgen naar 480 miljoen euro, met name door de groei van zowel de opbrengsten uit mobiele telefonie, vaste telefonie en verkoop van handsets. De opbrengsten uit roaming stonden onder druk door de coronacrisis.

De EBITDA winst steeg met 22 procent naar 143 miljoen euro: gedreven door commerciële groei, synergieën van de fusie en lagere indirecte kosten.

T-Mobile ligt op schema met het integratieproces en realiseert de synergieën als gevolg van de fusie met Tele2, aldus Søren Abildgaard, CEO T-Mobile Nederland: “We hebben opnieuw geweldige resultaten behaald en een sterk commercieel momentum behouden, ondanks de impact van de coronacrisis. Ik ben erg trots op ons volledige T-Mobile-team, dat veerkrachtig was en heel hard heeft gewerkt om onze klanten van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat mensen verbonden bleven. We ondervonden een negatieve impact van de crisis op onze roaming-inkomsten omdat er minder bezoekers naar Nederland kwamen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!