Evidalia sluit zich aan bij TWS
18-08-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Evidalia sluit zich aan bij TWS

Evidalia, een Spaans webhostingbedrijf gevestigd in Valencia, sluit zich aan bij Axarnet Group S.L. (Axarnet). Axarnet is onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS) die hiermee haar vierde Spaanse acquisitie van dit jaar realiseert.

Evidalia is gevestigd in Valencia en is opgericht in de zomer van 2002. Het bedrijf staat bekend om de kwaliteit van de dienstverlening en de uitstekende technische ondersteuning. De oprichters Marcos Canto & Enrique Vidal realiseerden zich dat ze door zich aan te sluiten bij Axarnet konden profiteren van verschillende synergiën en tegelijkertijd hun autonomie in een gedecentraliseerd model konden behouden. "Door de krachten te bundelen met Axarnet kunnen we leren van hun best practices en profiteren van hun schaalgrootte, terwijl we de operationele controle over ons bedrijf behouden.”

Ventura Gil Peña, MD Axarnet Groep: "Ik ken Evidalia al vanaf de start. Het bedrijf is opgericht en wordt gemanaged door gepassioneerde hostingliefhebbers. Er is veel wederzijds respect tussen onze professionals en ik verwacht veel van de synergie door het combineren van onze teams. Evidalia is een geweldige aanvulling op de Axarnet groep en is onze volgende stap in het worden van het leidende webhosting bedrijf in Spanje".

Matthieu van Amerongen, CEO van TWS: "Evidalia is de vierde Spaanse overname voor ons in 2020 na RAN Networks, Singular Web en Nerion Networks. Ventura is een mooi voorbeeld van hoe wij ondernemers een duidelijke weg voorwaarts bieden en helpen om hun lokale imperium versneld verder te ontwikkelen. Het delen van best practices en middelen binnen TWS geeft kleinere webhostingbedrijven de kans om succesvoller te worden, waardoor een leidende positie in de regio ontstaat en het bedrijf naar een hoger niveau wordt getild. Samen zullen we actief kijken naar nieuwe consolidatiemogelijkheden om onze positie in Spanje verder te versterken".

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter