Witold Kepinski - 18 augustus 2020

NVIDIA tweakt Partner Program

NVIDIA tweakt Partner Program image

Het NVIDIA Partner Program is uitgebreidt tot 1.500 leden en voegt nu nieuwe voordelen toe. Zo zijn er verbeteringen aan het wereldwijde netwerk die partners helpen te voldoen aan de groeiende vraag naar geavanceerde AI-, cloud- en edge-computersystemen.

NVIDIA's partnerprogramma voor ondernemingen is uitgegroeid tot meer dan 1.500 leden wereldwijd en heeft nieuwe bronnen toegevoegd om de mogelijkheden voor training, samenwerking en verkoop te vergroten. Het uitgebreide NVIDIA-partnernetwerk kan bogen op een scala aan bedrijven over de hele wereld die klanten helpen bij verschillende behoeften, van high-performance computing tot systeemintegratie, aldus het bedrijf.

De NPN heeft de afgelopen twee jaar een exponentiële groei gekend en deze nieuwe programmaverbeteringen maken toekomstige uitbreiding mogelijk, aangezien de partnerprogramma's van Mellanox en Cumulus in de loop van 2021 in NPN zullen worden geïntegreerd.

Mellanox en Cumulus brengen sterke partners in de NVIDIA-plooi. Ze zijn gericht op datacentermarkten voor ondernemingen en bieden versnelde, gedesaggregeerde en softwaregedefinieerde netwerken om te voldoen aan de snelle groei in AI, cloud en HPC.

Vooruitlopend op deze groei heeft de NP onderwijskansen, tools en middelen voor training en samenwerking geïntroduceerd, evenals extra verkoopprikkels. Deze voordelen zijn:

Onderwijskansen:

Branchespecifieke trainingsprogramma's : nieuwe cursussen en hulpmiddelen in de gezondheidszorg, hoger onderwijs en onderzoek, financiële dienstverlening en verzekeringen en detailhandel. Volgend jaar komen er aanvullende opleidingen op het gebied van energie en telco.

NPN-leerkaarten : deze verminderen de tijd die partners nodig hebben om aan de slag te gaan drastisch. Partners kunnen hun NVIDIA-leermatrix ontdekken en bouwen op basis van branche en kruisverwijzingen per rol, inclusief sales, oplossingsarchitect of datawetenschapper.

Nieuwe tools en bronnen:

AI Consulting Network : nieuwe AI-adviesdiensten voor datawetenschappers en oplossingsarchitecten die deel uitmaken van ons Service Delivery Partner-Professional Services-programma om HPC- en AI-oplossingen te helpen bouwen en implementeren.

Verbeterde NPN-partnerportal : uitgebreid om toegang te geven tot het enorme magazijn van door NVIDIA gebouwde verkooptools en gegevens, inclusief de geschiedenis van partnerkortingen en geregistreerde kansen. Het vereenvoudigde portaal geeft partners meer zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot de informatie die nodig is om snel verkopen te volgen en nauwkeurige prognoses op te stellen.

Branchespecifieke marketingcampagnes : biedt partners de mogelijkheid om campagnes op te zetten die klanten nauwkeuriger targeten met inhoud die is gebaseerd op gegevensgestuurde inzichten.

Nieuwe incentives:

Een vaste back-end-korting voor Solution Provider en Solutions Integration-partners op Elite-niveau voor compute, compute DGX, visualisatie en virtualisatie.

Een verbeterd driemaandelijks prestatiebonusprogramma met een op jaarbasis berekend doel om beter in te spelen op plotselinge schommelingen in de verkoopseizoenen van partners.

Uitgebreide AI Champions Club ter ere van topverkopers van NVIDIA DGX-systemen .

Toegewijde fondsen voor marktontwikkeling voor providers op Elite-niveau en integratiepartners voor de meeste competenties.

NPN uitgebreide categorieën:

Oplossingsadviseurs gericht op opslagoplossingen en wederzijdse referentiearchitecturen

Systeemintegrators van de federale overheid

Het NVIDIA Partner Network is toegewijd aan het ondersteunen van partners die producten en diensten van wereldklasse leveren aan klanten. De NPN werkt samen met honderden bedrijven over de hele wereld, in een reeks van bedrijven en competenties, om klanten te bedienen op het gebied van HPC, AI en opkomende snelgroeiende gebieden zoals visualisatie, edge computing en virtualisatie.

Leer hoe u partner wordt bij de NP

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!