Konica Minolta koopt Depth Security

Rick Taylor, President en CEO, Konica Minolta

21-08-2020 | door: Witold Kepinski

Konica Minolta koopt Depth Security

Konica Minolta Business Solutions, samen met zijn IT Services divisie, All Covered, kondigt de overname aan van Depth Security, een cybersecurity-adviesbureau.

Nu cyberbeveiligingsaanvallen een recordhoogte hebben bereikt en de regelgeving toeneemt, komt de overname op een geschikt moment aldus Konica Minolta. Voortbouwend op de overname van VioPoint in 2018 (een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in intelligente cybersecurity), wordt verwacht dat Depth Security aanzienlijk marktaandeel zal opbouwen als onderdeel van de All Covered-beveiligingsportfolio, met name in het penetratietestsegment, dat naar schatting groei met 14,9 procent CAGR tegen 2025.

"Blijven investeren in ons beveiligingsaanbod is steeds belangrijker geworden om klanten te helpen hun gegevens te beschermen", aldus Rick Taylor (foto), President en CEO van Konica Minolta. "Door de expertise van Depth Security aan het arsenaal van All Covered toe te voegen, zullen we sneller in staat zijn om de gegevens van klanten veilig te houden, zodat ze zich kunnen concentreren op het behoud van winstgevendheid terwijl we hen blijven begeleiden op het pad naar digitale transformatie."

Terug naar nieuws overzicht
Security