Wouter Hoeffnagel - 26 augustus 2020

Cognizant neemt Tin Roof Software over

Cognizant neemt Tin Roof Software over, een software- en digitale productontwikkelaar met zijn hoofdkantoor in Atlanta (VS). Met de overname breidt Cognizant zijn marktaandeel in de software productengineering-branche in de VS uit.

Tin Roof ontwikkelt digitale producten die bedrijven helpen hun klantervaring te verbeteren en zo hun omzet te vergroten. Het bedrijf ontwikkelt onder meer op maat gemaakte software voor klanten. Denk hierbij aan webapplicaties en mobiele applicaties, het creëren van API's en data pipelines, betalingsprocessen en het migreren van producten naar de cloud.

Malcolm Frank, president digital business bij Cognizant: “Onze klanten stellen steeds meer eisen aan hun productontwikkeling om te blijven concurreren en investeren daarom steeds meer in digital engineering-oplossingen, in plaats van in traditionele applicatieontwikkeling. Zo bouwen zij aan de nieuwste oplossingen en bieden ze klantgerichte ervaringen door software toe te passen in hun producten, diensten en klantervaringen. Bij Cognizant investeren we in de markt om zo concurrerend te zijn in onze digital engineering-oplossingen, één van onze strategische speerpunten. Tin Roof’s buitengewone software product-ontwikkelexperts en hun flexibele teams delen onze filosofie: ze stellen de klant centraal in alles wat zij doen. We zijn er trots op dat zij onze engineering-talenten in de VS gaan versterken en kijken er naar uit hen te verwelkomen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!