Actacom sluit zich aan bij Total Specific Hosting
26-08-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Actacom sluit zich aan bij Total Specific Hosting

Actacom Nederland wordt onderdeel van Total Specific Hosting (TSH), een groep samenwerkende Nederlandse IT-outsourcing bedrijven.

Door aan te sluiten bij TSH krijgt Actacom toegang tot kennis en permanent kapitaal om haar dienstverlening in de onderwijs- en bibliothekenmarkt verder uit te breiden en haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Actacom is al 30 jaar actief in het onderwijssegment en is in de afgelopen tien jaar succesvol uitgebreid naar de bibliothekenmarkt, waar zij een zeer goede reputatie heeft in het voorzien in de IT-behoeften van haar klanten. Voor Lex Prozée was de overname door TSH de logische vervolgstap om de groei van de onderneming te kunnen versnellen: “Wij zien dat klanten steeds meer behoefte hebben aan een totaaloplossing en een regierol van hun IT-dienstverlener. Door samen te werken met andere ondernemers binnen TSH kan onze dienstverlening verder worden uitgebreid terwijl de klantgerichte “no-nonsense” aanpak van Actacom in het decentrale model behouden blijft. Hiermee ontstaat een echte win-win situatie, en zullen tevens onze medewerkers de kans krijgen zich verder te ontwikkelen binnen de TSH groep.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter