Witold Kepinski - 26 augustus 2020

Westcon biedt RUCKUS hardware, software en services

Westcon biedt RUCKUS hardware, software en services image

Westcon een distributieovereenkomst heeft getekend met de wereldwijde leider in netwerktechnologie, CommScope, met als doel het Europese bereik voor RUCKUS-hardware, -software en -diensten uit te breiden. De distributieovereenkomst gaat in voor het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland.

De RUCKUS-producten van CommScope stellen IT-organisaties in staat om op eenvoudige wijze complexe netwerken uit te rollen, te beheren en te laten groeien die zowel aan de IT- als aan de operationele technologievereisten voldoen. Met minder te beheren netwerkelementen vereenvoudigen RUCKUS oplossingen het leven van de ITer, terwijl ze een betrouwbare, uitzonderlijke connectiviteitservaring bieden.

Naarmate de distributeur zijn aanwezigheid binnen Europa uitbreidt, zullen de resellers van Westcon de mogelijkheid hebben om te kiezen uit het brede scala aan kwaliteitsproducten dat CommScope te bieden heeft voor hun eindklanten. Met een groeiend aantal lokale distributeurs die de markt bedienen, zal Westcon's wereldwijde bereik het mogelijk maken om zowel lokale resellers als wereldwijde klanten te bedienen.

"Bedrijven hebben hun bedrijfsmodel in één klap veranderd en mensen verwachten dat er connectiviteit is, of het nu gaat om live-streaming events, thuiswerken, spelletjes spelen of het verbinden van medewerkers", aldus Ehab Kanary, Vice President of Enterprise for EMEA, CommScope. "Als leiders in het onderwijs, de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening en andere sectoren innoveren om de klantervaring te verbeteren, kunnen hun IT-teams gebruik maken van hardware en software die het netwerkbeheer autonoom en betrouwbaarder maken.

Marianne Nickenig, Vice President of Networking and Collaboration, EMEA, Westcon, zei: "Bedrijven zijn tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van technologie en netwerken worden daardoor steeds complexer. Er is een groeiende vraag naar vereenvoudigd netwerkbeheer en dat is precies wat de RUCKUS-producten bieden.

"We hebben tot nu toe in heel Europa enorme successen geboekt met RUCKUS-producten en we zijn erg blij dat we onze overeenkomst met CommScope kunnen uitbreiden om RUCKUS nog meer succes te bezorgen".

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!