Cloud Life wint aanbesteding Zorg Groep Elde Maasduinen
26-08-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cloud Life wint aanbesteding Zorg Groep Elde Maasduinen

Halverwege 2019 zijn Zorg Groep Elde en Stichting Maasduinen gefuseerd tot Zorg Groep Elde Maasduinen. Met gezamenlijk circa 2200 medewerkers en 1400 vrijwilligers bedient Zorg Groep Elde Maasduinen (ZGEM) 3500 cliënten van specialistische zorg. Begin 2020 heeft ZGEM tevens de stap genomen om haar IT strategie aan te laten sluiten bij de fusie en heeft gekozen voor Microsoft 365 als Public Cloud oplossing. De aanbesteding is uitgezet naar 7 van de top Microsoft partners in Nederland, waarbij Cloud Life het traject heeft gewonnen vanwege de ruime ervaring in de zorg in combinatie met de maximale klanttevredenheid.

Het project omvat de consolidatie van twee compleet verschillende technische omgeving naar één nieuwe omgeving alsmede de volledige migratie van on-premise infrastructuur naar de Microsoft cloud én – het belangrijkste onderdeel - uitgebreide gebruikers adoptie. Een grote uitdaging, die ZGEM met vertrouwen aan Cloud Life toe heeft gekend.

Hiernaast mag Cloud Life de aankomende drie jaar het volledige beheer van de nieuwe Cloud diensten verzorgen om zo volledige ontzorging te kunnen bieden aan ZGEM.

Terug naar nieuws overzicht
Software