Witold Kepinski - 26 augustus 2020

Dell Technologies verlengt Payment Flexibility Program

Dell Technologies verlengt Payment Flexibility Program image

Dell Technologies heeft zijn Payment Flexibility Program, een kredietprogramma met rentepercentages van nul procent voor infrastructuur oplossingen, verlengd tot 30 oktober Tevens is er een mogelijkheid met uitstel van betaling tot begin 2021. Zo wil Dell zijn business partners en klanten helpen tijdens de coronacrisis.

Dell Financial Services heeft eerder dit jaar het nieuwe programma onthuld waarbij er 9 miljard dollar aan financiering beschikbaar is voor klanten die kritische technologie nodig hebben zo meldt Bill Wavro, president van Dell Financial Services (DFS), in een blog.

Het betalingsflexibiliteitsprogramma is gebouwd op het aanbod van Dell Financial Services en het end-to-end portfolio van Dell Technologies, aldus Wavro. Lees alle details op de website van Dell Technologies.

Partners

Dell Technologies lanceerder eerder verschillende nieuwe financiële ondersteuningsmaatregelen om zijn partners in hun business te helpen tijdens de coronavirus pandemie zo meldde channelbaas Joyce Mullen in de blog 'Partners, We’re Here for You'.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!