Witold Kepinski - 28 augustus 2020

Kymeta Corporation ontvangt financiering van Bill Gates

Kymeta Corporation ontvangt financiering van Bill Gates image

Kymeta, een communicatiebedrijf dat mobiel wereldwijd maakt - is verheugd de herkapitalisatie van het bedrijf aan te kondigen, samen met de succesvolle financiering van ongeveer 85 miljoen dollar, geleid door Bill Gates met leden van het leiderschapsteam investeerde persoonlijk ongeveer 1 miljoen dollar onder leiding van uitvoerend voorzitter, Doug Hutcheson.

Sinds de lancering van het revolutionaire elektronisch gestuurde flatpanelantenneplatform blijft Kymeta de ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten voor satelliet- en mobiele communicatie wereldwijd versterken en versnellen. Voldoen aan de behoeften van huidige en toekomstige klanten stimuleert nieuwe productinnovatie en marktontwikkeling en zijn belangrijke aandachtsgebieden voor Kymeta.

De financiering bouwt voort op een buitengewone periode van 18 maanden voor Kymeta, die een snel groeiende instroom van nieuwe klanten zag, de benoeming van sleutelfunctionarissen, nieuwe productreleases en marktmomentum op het gebied van defensie, openbare veiligheid en landmobiliteit. Het kanaalnetwerk van Kymeta groeide tot meer dan honderd resellerpartners en verschillende defensie- en commerciële klanten over de hele wereld.

"Als bedrijf krabben we nog maar net aan het oppervlak van hoe krachtig hybride satelliet-cellulaire communicatie kan zijn in combinatie met een betaalbare elektronisch gestuurde flatpanelantenne die wordt aangeboden aan het wereldwijde ecosysteem voor landmobiliteit", aldus Doug Hutcheson, Executive Chairman, Kymeta. "Met de voortdurende steun van Bill Gates kunnen we onze visie nog sneller en breder uitvoeren - en met het voordeel van de ervaring, het perspectief en de relaties van een toonaangevende en zeer succesvolle ondersteuner van technologie."

De nieuwe u8-terminal gecombineerd met Kymeta's hybride satelliet-cellulaire connectiviteitsdiensten, Kymeta Connect , transformeert de aankoop en consumptie van mobiele data met een all-inclusive maandelijks abonnement voor hardware, connectiviteit en diensten. De Kymeta u8 is 's werelds enige commercieel verkrijgbare elektronisch gestuurde flatpanelantenne, speciaal gebouwd voor mobiliteit en ontworpen voor de behoeften van militaire, eerstehulpverleners en commerciële klanten.

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de Kymeta u8-terminal en het Kymeta Connect-platform omvatten ook 2 GHz-ondersteuning over de volledige Ku-band, verbeterde prestaties en efficiëntie, wat zich vertaalt in lagere totale eigendomskosten, geïntegreerde hybride satelliet-cellulaire hardware voor altijd actieve connectiviteit en kant-en-klare Kymeta Connect-opties die hardware, connectiviteit en service omvatten met betaalbare aankoopopties.

Andere aankondigingen waren de acquisitie van Lepton Global Solutions op 18 augustus 2020 en het Kymeta u8 beta-proefprogramma met geselecteerde partners en klanten wereldwijd , vandaag.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!