Ontrack verhuist naar Amersfoort
30-08-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Ontrack verhuist naar Amersfoort

Data recovery bedrijf Ontrack verhuist zijn kantoor voor de Nederlandstalige markt naar Amersfoort. Het nieuwe adres van Ontrack Nederland en Vlaanderen is: De Brand 22, 3823 LJ Amersfoort. In het nieuwe multifunctionele kantoor is naast de bestaande faciliteiten om datadragers van klanten te herstellen extra capaciteit gecreëerd om aan de toenemende vraag te voldoen naar het toegankelijk maken van (oude) back-up tapes.

Het kantoor is centraal bereikbaar en bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Brand’ langs de A1. Met het openbaar vervoer is het door middel van buslijnen 4 en 5, die vertrekken vanaf het station Amersfoort Schothorst, binnen vijf minuten te bereiken. Vanaf station Amersfoort Schothorst zijn er tevens snelle verbindingen met het Centraal Station van Amersfoort, diverse grote steden en Schiphol.

“Ons nieuwe kantoor is een stap voorwaarts en het is een prachtig pand. Hierdoor kunnen wij als data recovery bedrijf verder groeien,” aldus Jaap Jan Visser, Country Manager Ontrack Nederland en Vlaanderen. “Dankzij de centrale ligging van Amersfoort zijn wij voor iedereen prima bereikbaar. Wij kijken ernaar uit om al onze klanten en partners te ontvangen.”

Terug naar nieuws overzicht