Cloudian Kubernetes S3 Operator ondersteunt container applicaties

31-08-2020 | door: Witold Kepinski

Cloudian Kubernetes S3 Operator ondersteunt container applicaties

Cloudian ondersteunt nu containergebaseerde applicaties, via een nieuwe Cloudian Kubernetes S3 Operator. Deze Operator biedt een self-service tool voor ontwikkelaars om dynamisch Cloudian HyperStore S3-compatibele objectstorage in te richten.

IT-managers kunnen hun opslaginfrastructuur moderniseren met een Kubernetes-compatibele private cloudoplossing die gebruik maakt van de industriestandaard S3-API, om zo de portabiliteit van applicaties te maximaliseren.

Door het combineren van self-service, multi-tenant storage-flexibiliteit met schaalbaarheid, duurzaamheid en veiligheid van enterpriseklasse, voldoet Cloudian aan de behoeften van zowel DevOps- als productie-workloads. Daarnaast wordt een TCO-besparing gerealiseerd van meer dan 60% in vergelijking met zowel traditionele als public cloud-opslag. De aankondiging van vandaag breidt Cloudians ondersteuning voor cloud-native omgevingen uit, waar het al dient als een scale-out back-upbestemming voor open source Kubernetes-applicaties en -data, via software tools zoals VMware Velero en MayaData Kubera.

Cloudian Kubernetes S3 Operator is kosteloos beschikbaar op GitHub.

Terug naar nieuws overzicht