Commvault benoemt Bart Tournier tot Sales Director Benelux

01-09-2020 | door: Witold Kepinski

Commvault benoemt Bart Tournier tot Sales Director Benelux

Commvault, speler op het gebied van software voor data management in cloud- en on-premise-omgevingen, heeft Bart Tournier (foto) aangesteld als Sales Director Benelux. Tournier gaat zich richten op de verdere groei van het bedrijf in de regio, door het leveren van oplossingen voor de bescherming en het beheer van data voor Commvault-klanten.

Tournier is een specialist in de IT-sector, die na acht jaar sales bij EMC, managementrollen vervulde bij BMC Software en recentelijk bij Kofax. Hij brengt twintig jaar ervaring in de IT-sector met zich mee als (sales) manager, verantwoordelijk voor het opzetten van sterk presterende salesteams die gespecialiseerd zijn in cloud, datacenter automation en andere innovatieve technologieën, zoals robot process automation en machine learning. Voordat Tournier bij Commvault aan de slag ging, vervulde hij de rol van Regional Vice President Software Sales bij Kofax, waar hij meer dan vijf jaar heeft gewerkt. Tijdens zijn carrière heeft Tournier veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van succesvolle groeistrategieën om bedrijven te helpen bij hun constante innovatie op IT-gebied.

Bart Tournier is bijzonder enthousiast over zijn aanstelling bij Commvault: "Commvault biedt met zijn productportfolio, technologisch leiderschap en go-to-market strategie precies datgene wat organisaties nodig hebben om de groeiende hoeveelheid data succesvol te managen en te beschermen. Ik kijk ernaar uit om met het team in de Benelux aan de slag te gaan en om bij Commvault aan te sluiten op een moment dat het bedrijf zo'n duidelijke kans heeft om haar marktleiderschap verder uit te breiden."

"Door zijn achtergrond heeft Bart specifieke ervaring in het bouwen van sterke, gemotiveerde (sales)teams die, samenwerkend met het channel eco-systeem, toegevoegde waarde leveren bij hun klanten. “Zijn kennis van de Benelux-markt heeft indruk op mij gemaakt, maar zijn pragmatische en methodische benadering voor het ontwikkelen van de vaardigheden van zijn salesteams en collega's nog meer", zegt Gabriel Martin, Area Vice President West-Europa & Israël bij Commvault. "Ons huidige aanbod heeft de potentie om een nieuwe, hogere standaard van bedrijfsoplossingen en zakelijke voordelen te creëren. Bart erkent dat, en vanuit zijn visie en ervaring, ben ik ervan overtuigd dat hij de hernieuwde focus en benadering van onze sales-aanpak verder zal uitbouwen. Daarvan zullen de Benelux-regio en het bredere West-Europese team direct profiteren."

Terug naar nieuws overzicht