Frank Klein nieuwe directeur XpertHR Nederland

Frank Klein

02-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Frank Klein nieuwe directeur XpertHR Nederland

XpertHR Nederland stelt per 1 september Frank Klein (43) aan als directeur. Tevens wordt hij onderdeel van het internationale senior leadership team van de XpertHR Group. Frank Klein is, in zijn rol als directeur, eindverantwoordelijk voor alle sales, marketing en productactiviteiten van het snelgroeiende XpertHR Nederland. Zijn ondernemersgeest, ervaring en data driven focus maken hem de perfecte kandidaat voor verdere groei van het bedrijf.

Frank Klein heeft ruim twintig jaar ervaring met het leiden van bedrijven. De afgelopen zeven jaar werkte hij als commercieel directeur bij Getaway Travel B.V. Daarvoor heeft Klein diverse ondernemingen opgericht waaronder een content management softwarebedrijf en een educatieplatform voor elektronische muziek. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van zowel sales, marketing en product komen goed van pas in zijn nieuwe rol als directeur.

Frank Klein over zijn stap: “Het hoogwaardige product en het huidige team vormen een uitstekende basis. Met de juiste innovaties wil ik, samen met mijn team, XpertHR Nederland naar een nog hoger niveau tillen. Daarbij is ‘people first’ voor mij van cruciaal belang; medewerkers krijgen de ruimte en kansen voor persoonlijke groei en innovatie. Het doel is om met onze producten nog meer toegevoegde waarde te leveren voor onze gebruikers. Dat zal uiteindelijk resulteren in hogere klanttevredenheid en groei.”

Scott Walker, Managing Director XpertHR Group bij Reed Business Information: “Wij zijn trots dat Frank XpertHR Nederland gaat leiden. De keuze viel op Frank vanwege zijn ruime ervaring in e-commerce en digital marketing, als ook zijn succesvolle ondernemersgeest. Dat maakt hem de ideale kandidaat om de producten van XpertHR naar een nog hoger niveau te tillen.”

Terug naar nieuws overzicht