Cognizant neemt 10th Magnitude over

02-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cognizant neemt 10th Magnitude over

Cognizant neemt 10th Magnitude over, een cloud-specialist die zich exclusief richt op het Microsoft Azure cloud computing-platform. 10th Magnitude is een Amerikaans bedrijf dat is gevestigd in Chicago. De overeenkomst is Cognizant’s zesde cloud-gerelateerde overname in 2020.

De overname van 10th Magnitude versterkt Cognizant’s positie op de markt als Microsoft Azure-expert. De aankoop onderstreept de constante en snelle groei van Cognizant, als speerpunt van de bedrijfsstrategie in de cloud.

Greg Hyttenrauch, President bij Cognizant Digital Systems & Technology: “Het verplaatsen van data naar de cloud is één van de grootste prioriteiten bij onze klanten. Deze overname benadrukt ons geloof en vertrouwen in, en onze toewijding aan, Microsoft als één van onze grootste strategische partners. We versterken onze positie als expert op het gebied van Azure voor onze klanten die de cloud méér en méér omarmen. We zijn enorm trots op de uitbreiding en verwelkomen het hele 10th Magnitude team graag bij Cognizant.”

Terug naar nieuws overzicht