Redactie - 03 september 2020

Tectrade wordt TTNL

Tectrade wordt TTNL image

De bedrijfsnaam Tectrade is bijna dertig jaar geleden bedacht maar geeft niet meer zo goed weer waar het bedrijf voor wil staan. Daarom wijzigt de naam Tectrade per 1 oktober 2020 naar TTNL, Take IT To The Next Level.

Het bedrijf meldt in een mailing naar zijn relaties: "Toen we in 1993 begonnen lag de focus op datacenter IT-technologie en op het zo economisch mogelijk verzorgen van deze apparatuur, al dan niet middels operationele leaseconstructies. De focus is in de loop van de jaren verschoven naar een virtueel datacenter en deze focus is inmiddels uitgebreid naar het optimaliseren van Hybride MultiCloud omgevingen. Dit brengt ons To the Next Level: datamanagement in de Hybride MultiCloud. Onze oplossingen zijn geënt op het optimaal benutten van cloudfunctionaliteit en -mogelijkheden, waaronder ook van Capex naar Opex, maar wel op een verantwoorde, veilige, gecontroleerde en economische manier. Samen met ons team van enthousiaste specialisten, onze partners en vendoren brengen we uw data naar een hoger niveau!"

Op 17 september is er met IBM een webinar met als thema 'IT Innovaties en trends in een hybride multicloud omgeving'. De keynotespreker is Gerard Smit, Technohumanist en Digital Transformation Leader, voormalig CTO van IBM Benelux.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!