Cisco Webex Classrooms zorgt voor veilig onderwijs op afstand

03-09-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco Webex Classrooms zorgt voor veilig onderwijs op afstand

Cisco introduceert een preview van de Webex Classrooms toepassing. Deze oplossing zorgt voor veilig onderwijs op afstand aldus de netwerkleverancier.

Als leerlingen, leerkrachten, ouders en beheerders zich in een nieuw schooljaar vestigen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat technologie een nieuwe, veilige manier van leren kan ondersteunen. Sommigen zullen terugkeren naar het fysieke klaslokaal met nieuwe veiligheidsmaatregelen op het gebied van sociale afstand, terwijl anderen verder gaan waar ze waren gebleven en alleen online cursussen hervatten. De meesten zullen een gemengde aanpak volgen. Om docenten te helpen aan de behoeften van hun studenten te voldoen, heeft Cisco Collaboration een preview aangekondigd van Webex Classrooms, dat Cisco's zeer veilige platform aanpast om te voldoen aan de specifieke online leerbehoeften voor het hybride klaslokaal.

Cisco Webex Classrooms is een veilige plek waar docenten, leerlingen en ouders op een natuurlijke manier verbinding kunnen maken. Het biedt een klaslokaalstructuur waar studenten en docenten lessen kunnen organiseren, syllabi kunnen bekijken, lessen kunnen plannen en starten, virtuele kantooruren kunnen hosten en meer.

Studenten kunnen gemakkelijk met elkaar in contact komen of eenvoudig toegang krijgen tot cursusbronnen, en ouders kunnen ook betrokken blijven - door eenvoudig virtuele ouder-leraar-conferenties te plannen.

Lees op deze link meer details over Cisco Webex Classrooms.

Terug naar nieuws overzicht
Security