Logius en SSC-ICT gunnen ICT-inhuur aan HeadFirst
03-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Logius en SSC-ICT gunnen ICT-inhuur aan HeadFirst

Logius en SSC-ICT, twee belangrijke dienstverleners binnen het Rijk op het gebied van ICT en digitalisering, hebben gekozen voor HeadFirst als intermediair voor externe ICT-inhuur. De onderdelen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken hebben via een Europese aanbesteding elk zes partijen geselecteerd, waarbij HeadFirst door beide organisaties uitverkoren is.

De raamovereenkomsten gaan in op 5 oktober 2020 en lopen voor maximaal vier jaar. De waarde van de opdracht bedraagt maximaal 235 miljoen euro, over de gehele looptijd. Door SSC-ICT zijn naast HeadFirst de bedrijven Itaq, Linkit, Ordina, Cimsolutions en De Staffing Groep geselecteerd. Logius koos voor Linkit, Between, Ukomst, Ordina, Cimsolutions en dus HeadFirst.

Geo van der Wilk (foto), CCO bij HeadFirst Group: “Ik ben trots op ons bidmanagementteam vanwege de inspanning die ze, in samenwerking met Atos, gedaan hebben om deze mooie opdrachtgevers te laten besluiten HeadFirst als intermediair te kiezen. Dit biedt weer meer kansen voor alle leveranciers en zelfstandig professionals in ons netwerk om uitdagende opdrachten te bemachtigen bij betekenisvolle opdrachtgevers. Logius en SSC-ICT vervullen beide een essentiële rol in de belangrijke stap naar een volledig digitale overheid, waar we met onze partners vol energie aan gaan bijdragen.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken breder bediend
Eerder dit jaar kozen diverse andere onderdelen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken al via een Europese aanbesteding voor HeadFirst als intermediair voor het werven en selecteren van ICT-professionals. Alle opdrachten die HeadFirst van het ministerie ontvangt, zo ook die van Logius en SSC-ICT, worden gepubliceerd in HeadFirst Select. Select is het grootste opdrachtenplatform van Nederland waar enkel opdrachten van eindopdrachtgevers te vinden zijn.

Terug naar nieuws overzicht