Quest neemt Binary Tree over

04-09-2020 | door: Witold Kepinski

Quest neemt Binary Tree over

Quest Software, leverancier van systeembeheer en beveiligingssoftware, kondigt de overname aan van Binary Tree, een specialist in migraties en een langdurige Microsoft-partner. Sinds 1993 richt Binary Tree zich op het helpen van klanten bij het transformeren en beheren van veranderingen met Microsoft-omgevingen, zowel on-premise als in de cloud, inclusief kracht in Notes- en Domino-migratie en migraties naar Microsoft Office 365.

Met 30 jaar van migratie-ervaring, Quest's Microsoft Platform Managementwordt beschouwd als de go-to voor het moderniseren van Microsoft-omgevingen. Door de twee partijen op het gebied van on-prem, hybride en cloudmigraties te combineren, biedt deze overname klanten geavanceerde functies en uitgebreide ondersteuning die hun vermogen vergroten om de huidige uitdagingen in Microsoft-omgevingen aan te pakken, niet alleen door migratie, maar ook door beheer en beveiliging zo beweert Quest Software.

Behalve dat ze zich jarenlang hebben geconcentreerd op het ontwikkelen van de beste technologieën voor Microsoft-omgevingen, hebben de twee organisaties een belangrijke kernwaarde gemeen: een sterke passie om klanten te helpen bij het aangaan van hun volgende uitdaging. Naast migratie helpt Quest klanten met end-to-end-ondersteuning voor hun volgende Microsoft-uitdaging - of het nu on premise, cloud of hybride is - om hun veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging te versterken en de controle over hun Microsoft-omgeving te behouden.

“Ik zie een enorme kans door twee marktleiders te verenigen, elk met sterke capaciteiten die - wanneer ze worden samengebracht - de beste oplossingen zullen bieden voor klanten die hun Microsoft-omgeving moderniseren. Met de integratie van onze technologieën en uitgebreide ervaring met hun Power365 Active Directory en Power365 Tenant-to-Tenant-oplossingen zijn we in staat om sneller meer waarde te leveren aan onze klanten en partners, wat steeds belangrijker wordt naarmate de markt en het bedrijf zich blijven ontwikkelen", aldus Patrick Nichols, CEO van Quest.

Terug naar nieuws overzicht
Software