ServiceNow integratie met Cisco DNA Spaces

07-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ServiceNow integratie met Cisco DNA Spaces

ServiceNow, een aanbieder van workflow toepassingen dat werk beter laat werken voor mensen, heeft een nieuwe integratie aangekondigd met Cisco DNA Spaces om het traceren van contacten te verbeteren met zijn Wi-Fi-compatibele Proximity Reporting-app.

Deze integratie zal bedrijven helpen werknemers terug te brengen naar de werkplek door hun werkplekken nauwlettend in de gaten te houden op fysieke afstand, aldus ServiceNow. Het bedrijf heeft ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan zijn ServiceNow Safe Workplace-suite, waardoor zakelijk reizen veiliger en beter beheersbaar wordt.

Door de integratie met Cisco DNA Spaces kunnen gezamenlijke klanten van ServiceNow en Cisco naadloos locatiegebaseerde gegevens importeren in de ServiceNow Contact Tracing-app en mogelijke interacties met een betrokken medewerker identificeren.

Proximity Reporting van Cisco DNA Spaces stelt klanten in staat om de omvang van elke interactie en mogelijke blootstelling aan verdiepingen en gebouwen op de werkplek beter te begrijpen. Dit is gebaseerd op de wifi-netwerkverbindingen van werknemers met laptops of mobiele apparaten, zodat casemanagers onmiddellijk en geïnformeerde acties kunnen ondernemen. De nieuwe geïntegreerde oplossing zal de overdracht van infectieziekten, zoals COVID ? 19, op de werkplek helpen verminderen door werknemers ter plaatse te identificeren die mogelijk in contact zijn geweest met een getroffen werknemer, aldus ServiceNow.

ServiceNow introduceert ook de nieuwe Employee Travel Safety-app als onderdeel van zijn Safe Workplace-suite. De app is direct beschikbaar en stelt organisaties in staat om zakenreizen vooraf te autoriseren voor werknemers op basis van de veiligheid van hun bestemming. Automatische gezondheidsverificatie voor en tijdens de reis en dagelijkse check-ins voor het traceren van contacten helpen ervoor te zorgen dat de veiligheidsrichtlijnen van het bedrijf worden gevolgd om reizen veiliger te maken.

De ServiceNow Safe Workplace-suite is gedownload door meer dan 700 organisaties, waaronder Bremer Bank, American University, Coca Cola European Partners en State of North Carolina, en ServiceNow zal twee keer per maand plannen voor nieuwe releases voortzetten om de veranderende behoeften van klanten te ondersteunen, gezien het dynamische karakter van de COVID-19-pandemie.

Terug naar nieuws overzicht
Software