MSI introduceert business notebooks

07-09-2020 | door: Redactie

MSI introduceert business notebooks

MSI, speler in high-performance laptops, is de business markt ingestapt met nieuwe high-performance laptops. De Business & Productivity Series is ontworpen voor Business-to-Business klanten, en de business-georiënteerde Summit Series is één van de eerste laptops aangestuurd door de nieuwe 11th Gen Intel processoren – dat zorgt voor een verhoogde productiviteit en een antwoord is op de vraag naar betere faciliteiten voor werken op afstand tijdens COVID-19 aldus MSI.

“2020 zit vol uitdagingen, maar deze uitdagingen brengen kansen. Wij zijn trots om de eerste line-up van high performance Business & Productivity laptops van MSI te introduceren met features die de behoeftes van een aangepaste werkomgeving aanvullen,” zegt Derek Chen, Global Sales & Marketing Director of MSI’s Notebook Division. Chen startte de allereerste Virtual Summit van het bedrijf, onder de slogan: Determined to Succeed.

Chen onthulde de drie state-of-the-art laptop line-ups die deel uit maken van MSI’s nieuwe Business & Productivity Series. De Summit, Prestige & Modern series leveren allemaal krachtige performance met 11th Gen Intel processoren, en bieden geoptimaliseerde productiviteit, prestaties en efficiëntie voor bedrijven en andere gebruikers.

Mobiliteit en performance worden versterkt door MSI Summit’s dunne aluminium chassis met militaire standaarden voor duurzaamheid, en de nieuwste 11th Gen Intel processoren met Intel iRIS Xe integrated graphics. TPM 2.0 verzorgt enterprise-grade beveiliging, waardoor bedrijfsvertrouwelijkheid wordt verzekerd. Hoogtepunten van de Summit Series bevatten exclusieve AI noise cancellation van achtergrondgeluiden in video vergaderingen, 10 uur batterij duur voor een volledige werk dag in de B-Series, en multi-touch touchscreens en een Windows Hello Infrarode camera gezichtsherkenning in de E-Series.

MSI’s Prestige 14 Evo, één van de eerste laptops gecertificeerd op de 11th Gen Intel Evo platform, werd ook onthuld tijdens de Virtual Summit. De performance, instant wake functie, reactievermogen en batterij duur leveren geavanceerde efficiëntie en mobiliteit. Een laatste verrassing was een vluchtige blik op de aankomende MSI Summit E13 Flip, met een display dat 360 graden draait – waarbij het gebruik van een laptop met het gemak van een tablet gecombineerd wordt om veel mensen met verschillende werkachtergronden te faciliteren.

MSI’s Business & Productivity laptops worden naar verwachting in November 2020 online en offline verkrijgbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware