Lisbeth Lashmana benoemd tot Head of Marketing Europe bij Panasonic Toughbook

08-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Lisbeth Lashmana benoemd tot Head of Marketing Europe bij Panasonic Toughbook

Panasonic Mobile Solution Business Division stelt Lisbeth Lashmana (foto) aan als nieuwe Head of Marketing Europe. In haar nieuwe rol richt Lisbeth zich op verdere strategische ontwikkeling en versterking van de markt van Panasonic Toughbook in Europa.

Lisbeth Lashmana is sinds 2010 werkzaam bij Panasonic. Ze begon als Regional Marketing Manager Toughbook Benelux en Zwitserland, waarna ze Senior Regional Marketing Manager Benelux, Frankrijk en Spanje werd. Nu wordt Lisbeth verantwoordelijk voor de marketingstrategie en het marketingbeleid voor heel Europa. Voordat Lisbeth aan de slag ging bij Panasonic was ze actief in diverse marketing- en communicatiefuncties in de ICT-industrie in België. Jan Kaempfer, Director Marketing Europe bij Panasonic Business zegt: “Lisbeth is gepassioneerd door technologische ontwikkelingen en de manier waarop die bijdragen aan het verhogen van de productiviteit. In de Benelux, en daarna in Frankrijk en Spanje, heeft ze onze positie en reputatie als marktleider weten uit te breiden. We hebben er alle vertrouwen in dat ze in staat is om dit ook in heel Europe te realiseren.”

“Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging in mijn Panasonic-verhaal”, zegt Lisbeth. “Gedurende mijn tienjarige carrière heeft Panasonic mij heel mooie kansen geboden om te groeien als marketeer, teamspeler en teamleider, en ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en ervaring te delen en samen met mijn grotere team verder te ontwikkelen op Europees niveau.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People