Wouter Hoeffnagel - 09 september 2020

AnyLinQ stelt Hans de Wolff aan als Directeur Consultancy

AnyLinQ Group stelt per 15 augustus Hans de Wolff aan als Directeur Consultancy. AnyLinQ is IT-kennispartner en specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen.

Voordat De Wolff (49) bij Anylinq werd aangesteld bekleedde hij verschillende (management)functies bij financiële dienstverleners als Achmea en Triodos Bank. Daar vervulde hij de rol van Hoofd Operations & IT, en gaf hij als directeur leiding aan de retail-divisie. Sinds 15 Augustus staat De Wolff aan het roer van de Consultancy-tak van AnyLinQ, na een interim-project van 4 maanden.

Kennis van en passie voor IT

“Ik heb altijd grote affiniteit met IT gehad”, stelt De Wolff. “Dat begon in mijn tienerjaren met de aanschaf van een Commodore 64. Ik bouwde een interface en een plotter en leerde programmeren in Basic om die te kunnen besturen met een joystick. Die digitale interesse heb ik de afgelopen jaren aangevuld met onder meer ervaring in de IT-board van Triodos Bank en het aansturen van IT-projecten. Die kennis en passie neem ik mee naar AnyLinQ.”

In de afgelopen vier maanden leerde De Wolff de organisatie in zijn interim-functie al kennen. “AnyLinQ is een prachtig bedrijf waar kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat. We hebben een gezamenlijk streven, zo heb ik ondervonden, naar een situatie waarin de markt zegt: ‘het is van AnyLinQ dus het is het beste wat er te krijgen is’. Mijn doel is dat we partner en trusted advisor worden van onze klanten, in plaats van slechts leverancier. Mee- en vooruitdenken met de klant en zo bijdragen het succes van die klant.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!