VoIPGRID start strategische samenwerking met IP-toestelspecialist Snom

Remco Holtman, partnermanager bij VoIPGRID

11-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VoIPGRID start strategische samenwerking met IP-toestelspecialist Snom

VoIPGRID gaat een strategische samenwerking aan met Snom, specialist in IP-telefonie. De samenwerking combineert de complete VoIP-oplossing van VoIPGRID met de ervaring en innovatie op het gebied van IP-toestellen van Snom.

VoIPGRID stelt zijn partners in staat om hardware zero-touch geprovisioned te bestellen en direct te laten leveren bij de eindklant. Hierdoor kan de eindklant de hardware zelf eenvoudig aansluiten, zonder tussenkomst van een engineer op de locatie van die klant. Om partners nog meer keuze te bieden in het aanbieden van de juiste hardware-oplossing voor elke unieke klantsituatie, koos VoIPGRID voor een partnerschap met Snom.

Remco Holtman (foto), partnermanager bij VoIPGRID: “We kijken uit naar de samenwerking met Snom, waarmee we onze partners nog meer onafhankelijkheid kunnen geven in het aanbieden van hardware aan hun klanten. We zien dat Snom, al actief in de telecommarkt sinds het PBX tijdperk, de laatste tijd mooie technologische ontwikkelingen doormaakt wat betreft het aanbod. Hier laten we onze partners graag van profiteren”.

Snom is een speler op het gebied van IP-toestellen. De apparaten met een garantie van 3 jaar en het complete portfolio, van klassieke bureautelefoons tot uitgebreide alarmfunctionaliteiten op de multicell DECT-apparaten, maken Snom tot een perfecte partner voor VoIPGRID. De vooruitstrevende visie van Snom sluit aan bij VoIPGRID’s missie om partners volledig te ondersteunen in het snel telefonie leveren aan eindklanten.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware