Witold Kepinski - 10 september 2020

Commvault intelligent data management aanbod is uitgebreid

Commvault intelligent data management aanbod is uitgebreid image

Commvault, speler in bedrijfssoftware in het beheer van gegevens in cloud- en on-premise omgevingen, heeft zijn Intelligent Data Management portfolio getweakt. Nieuwe Commvault Disaster Recovery , Commvault Backup & Recovery en Commvault Complete Data Protection zijn nu algemeen beschikbaar voor klanten. Dit portfolio vereenvoudigt het databeheer en is geoptimaliseerd voor de cloud.

Commvault Disaster Recovery stelt klanten in staat om bedrijfscontinuïteit te garanderen en herstelbaarheid te verifiëren in cloud- en on-prem-omgevingen, door gestroomlijnde, geautomatiseerde disaster recovery-orkestratie, flexibele replicatie en geverifieerde herstelgereedheid te leveren. Het omvat ondersteuning voor Microsoft Azure VMware Solution, VMware Cloud on AWS, Google Cloud VMware Engine en Oracle Cloud VMware Solution, waardoor replicatie tussen on-premise en cloud mogelijk is voor alle mogelijkheden en bewerkingen voor noodherstel, aldus Commvault.

"Zakelijke veerkracht is gebaseerd op het combineren van continue toegang tot bedrijfskritische cloudbronnen met de mogelijkheid om uitvaltijd te minimaliseren en digitale activa beter te beschermen", aldus Kristen Edwards, directeur Technology Alliance Partner Program bij VMware. "Door gebruik te maken van Commvault met VMware Cloud on AWS, kunnen klanten de risico's effectiever beperken en hun organisaties beter beveiligen om grote bedrijfsonderbrekingen te voorkomen."

Bescherm en herstel gegevens in lokale, cloud- en hybride omgevingen

Commvault Complete Data Protection combineert Commvault Backup & Recovery en Commvault Disaster Recovery tot één enkele oplossing voor gegevensbescherming om de beschikbaarheid en bedrijfscontinuïteit voor alle workloads te garanderen. "Bij Commvault innoveren we voortdurend om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken, hun gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we intelligente producten en diensten voor gegevensbeheer aanbieden", aldus Ranga Rajagopalan, Vice President Products bij Commvault. "Met wat er vandaag beschikbaar is, kunnen klanten beginnen met de datamanagementservice die ze vandaag nodig hebben en naadloos uitbreiden naar andere mogelijkheden als dat nodig is - en ze kunnen dit doen terwijl ze de kosten voor de cloud optimaliseren."

Lees hier meer over het Intelligent Data Management-portfolio van Commvault

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!