Witold Kepinski - 13 september 2020

Veeam ontvangt Nutanix award

Veeam ontvangt Nutanix award image

Veeam Software, speler in backup-oplossingen voor cloud data management, heeft de Nutanix 2020 Technology Alliances Go-To-Market Partner of the Year Award in de wacht gesleept tijdens de Nutanix Global .NEXT Digital Experience en Partner Xchange Digital Experience.

Veeam en Nutanix hebben het afgelopen jaar samen flinke stappen gezet door klanten te helpen bij zowel het moderniseren van hun datacenter als het inrichten van data protection-strategie.

Veeam werkte samen met Nutanix om beschikbaarheid te bieden voor applicaties en data die draaien op Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) met Veeam Backup voor Nutanix AHV, dat in het tweede kwartaal van 2020 een groei van 150% in productdownloads op jaarbasis (YoY) heeft gekend. Terwijl organisaties hun on-premise IT-strategie moderniseren met Nutanix AHV, levert Veeam de best-in-class zekerheid van bescherming en herstel met behulp van dezelfde bewezen Veeam-technologieën en -mogelijkheden waarop bedrijven vertrouwen om het snelle herstel van kritieke bedrijfstoepassingen en -gegevens te vereenvoudigen, aldus Nutanix.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!