Noesis breidt OutSystems activiteiten in Nederland uit

15-09-2020 | door: Witold Kepinski

Noesis breidt OutSystems activiteiten in Nederland uit

Het internationale tech-adviesbureau Noesis blijft zijn aanwezigheid in Nederland uitbreiden, sterk ondersteund door Low-Code Solutions en OutSystems-technologie. Noesis en OutSystems hebben een langdurige samenwerking sinds 2008.

Door de strategische focus op de regio heeft Noesis de officiële OutSystems partnerschapscertificering in Nederland behaald, waarmee het een pionier is onder bedrijven die low-code projecten in het land ontwikkelen. Het bedrijf groeit gestaag in het gebied en de activiteiten in Nederland zullen naar verwachting 25% van de totale omzet van Noesis vertegenwoordigen in 2020.

Volgens Rodolfo Bravo Pereira, Managing Director, Nederland bij Noesis, blift het bedrijf sterk gefocust op de groei van internationale activiteiten. "Door gebruik te maken van onze unieke competenties en samenwerking met OutSystems, kunnen we klanten in Nederland en de regio geavanceerde oplossingen bieden om hun bedrijf te stimuleren. We gaan verder dan low-code: we gebruiken niet alleen een softwareontwikkelingsplatform, maar creëren er een ecosysteem omheen met een geavanceerde DevOps-cultuur, best practices op het gebied van cybersecurity, big data en kunstmatige intelligentie.”

Terug naar nieuws overzicht
Software