Tintri Partner Program is van start gegaan

14-09-2020 | door: Witold Kepinski

Tintri Partner Program is van start gegaan

Tintri, leverancier van intelligente data storage infrastructuur voor ondernemingen, heeft zijn Tintri Partner Program aangekondigd. Dit programma is ontworpen om channelpartners te helpen een volledige reeks bedrijfsoplossingen te bieden en meer kansen te identificeren om voorspelbare winstgevendheid te genereren en bedrijfsgroei mogelijk maken.

Tintri is 100% kanaalgericht en biedt intelligente infrastructuuroplossingen, programma's en middelen om partners in staat te stellen het meeste uit de vaardigheden en specialisaties van de organisatie te halen om wederzijds succes te behalen.

Tintri geeft prioriteit aan zijn kanaalpartners en streeft ernaar om hen tools te bieden om hun relaties met huidige klanten te laten groeien en uit te breiden naar nieuwe markten. In mei van dit jaar heeft Tintri zijn Partner Portal uitgebracht, een centrale locatie voor partners om toegang te krijgen tot een breed scala aan informatie en programma's. Sindsdien is de registratie van nieuwe partners met 550% gestegen en heeft ongeveer 80% van de nieuwe partners nieuwe klanten gewonnen.

Ga voor meer informatie over het Tintri Partner Program naar https://tintri.com/partners/

Terug naar nieuws overzicht